Redigeren van teksten

Training ‘Redigeren van teksten’

Het redigeren van teksten gaat verder dan bijstellen, controleren op spelling en corrigeren. Door goed te redigeren, maak je de tekst leesvriendelijk, pakkend en – waar nodig - doelgericht. Belangrijk daarbij is natuurlijk dat de boodschap (doelstelling) van de tekst overeind blijft. Sterker nog; de boodschap komt door jouw redigeerwerk, duidelijker naar voren en is daardoor krachtiger. Ook past de tekst daarna precies in de beschikbare ruimte (van een folder bijvoorbeeld).

Redigeren is te leren

Wil je leren hoe je een tekst efficiënt en effectief redigeert? Volg dan deze training met tips en oefeningen aan de hand van jouw eigen praktijkcasus. Ellen te Riele, ervaren communicatieadviseur, tekstschrijver en trainer, zorgt dat je na een halve dag actief samenwerken, precies weet wat je te doen staat.

Wat je krijgt

1. Mogelijkheid tot vooraf insturen van een vraagstuk uit eigen praktijk

2. Workshop (1 dagdeel); theorie, tips en praktische oefeningen

3. Na afloop één gratis consult op geschreven tekst

Deelname

Naast het beheersen van de Nederlandse taal, is er geen specifieke voorkennis nodig voor het volgen van deze training.

Kosten

Deelname aan de training 'Redigeren van teksten' kost € 395,00 (excl. BTW). Dit is inclusief map met besproken theorie en handige tips. Na afloop van de training ontvang je een persoonlijk certificaat.

Locatie en data (1dagdeel)

Ellen geeft de training 'Redigeren van teksten' op individueel niveau en aan groepen. Datum en locatie in overleg bespreekbaar. De training in company volgen? Mail of bel 06 290 585 93 en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Meld jezelf of je medewerker(s) nu aan voor de training 'Redigeren van teksten' via onderstaand contactformulier. Ik neem contact met je op voor het plannen van een geschikt moment.