Brochure/magazine

Flyer / bedrijfsbrochure / corporate magazine

Het ontwikkelen van flyers, folders, brochures of een corporate magazine kost tijd en geld. Maar ze zijn, voorzien van mooi beeldmateriaal en pakkende teksten, onmisbaar als ambassadeur voor jouw bedrijf.  

Waar hebben we het over:

  • Flyer = 1 pagina
  • Folder = 2 - 4 pagina'
  • Brochure = 4 - 16 pagina'
  • Magazine = 16 - 120 pagina's

Een flyer is flexibel en compact

Een flyer is vaak een 'strooifolder' voor een beurs of mailing. Met flyers houd je een documentatiemap flexibel en actueel. Want één flyer vervangen - met bijvoorbeeld de nieuwste modellen of aangepaste tarieven - is zo gebeurd.

Een folder 'vat samen' voor de lezer

Een folder is zeer geschikt om doelgericht te vertellen over de bijzondere eigenschappen van jouw dienstverlening of producten. Daarbij zorg je dat de spotlights vooral gericht zijn op de voordelen voor je klant.

Een brochure 'praat' met je klant

In de brochure is vaak aandacht voor meerdere diensten en producten. Maar ook hier; beknopte informatie. De details vertel je immers in een persoonlijk gesprek. Soms is een brochure ook (deels) losbladig. Als omslagmap met één of enkele flyers om toe te voegen. Zo 'belast' je de klant alleen met dát wat hem werkelijk interesseert.  

Een magazine brengt je klant in de gewenste sfeer

Zorg dat een magazine aansluit bij jouw corporate identity. Het straalt de sfeer uit die past bij je organisatie. In een magazine staan diensten en producten haast verdekt opgesteld. Alsof ze op een natuurlijke manier verweven zijn in de beelden en de tekst. Ervaringsdeskundigen prijzen ze objectief aan: tevreden klanten die op een geloofwaardige manier hun verhaal doen. Een magazine begeleidt een klant naar jouw diensten of  producten toe. 

Mooi plan, maar dan...

Of je nou een flyer, folder, brochure of een magazine wilt, Mail-me-nu.nl helpt je graag van A tot Z. Liefst zit Ellen te Riele in een zo vroeg mogelijk stadium bij jou aan tafel om mee te denken over de route naar het gewenste resultaat. Uiteraard schrijft ze, op basis van analyse en interview, pakkende teksten en zorgt ze, in goed overleg voor fraai beeldmateriaal. Afhankelijk van doelgroepen, wensen en budget, adviseert ze over vormgeving, drukwerk, (online) publicatie en verspreiding.

Afspraak maken?

Mail-me-nu.nl of bel 06 290 585 93 voor een gesprek en een vrijblijvende offerte op maat.