Nieuwsbrief en e-mailmarketing

Nieuwsbrief en e-mailmarketing

Breng je bedrijf, product of dienst onder de aandacht van (potentiële) klanten met een inspirerende (digitale) nieuwsbrief of mailing. Een succesvolle nieuwsbrief is meer dan een mail met het laatste nieuws over je eigen organisatie. De inhoud moet op de eerste plaats van meerwaarde zijn voor de ontvanger. En juist dat vinden veel ondernemers best lastig.  

Voordelen gepersonaliseerde nieuwsbrief of mailing:

  • Je brengt je bedrijf heel doelgericht en met regelmaat onder de aandacht bij bestaande en nieuwe klanten
  • Via linkjes in de tekst verwijs je de bezoeker naar je website met daarop jouw totale aanbod
  • Een nieuwsbrief werkt drempelverlagend. je klant is eerder geneigd te bestellen, te mailen, te bellen
  • Je klant leest de nieuwsbrief (delen of volledig) op het moment dat het hem uit komt 
  • Meer conversie door lezen, zien en beleven
  •  

E-news en website

Een goede nieuwsbrief is gebaseerd op een heldere en reële doelstelling. Ben je van plan alle klanten dezelfde nieuwsbrief te sturen met daarin je totale aanbod? Misschien is het effectiever om verschillende doelgroepen te onderscheiden en hen een afzonderlijke nieuwsbrief of mailing te sturen. Zo stem je de boodschap beter af op de wensen en interesses van de lezer.

E-mail marketing tools

Er zijn veel e-mailtools op de markt waarmee je gratis of tegen lage maatwerkkosten een mailing of nieuwsbrief verstuurt. Advies nodig? Mail me nu via onderstaand formulier. Ook voor het samenstellen van een contentstrategie en het schrijven van goede teksten. Liever zelf teksten schrijven? Ik help je graag met goede tips, coaching en/of een training zakelijk schrijven.  

Meer weten?

Ellen te Riele vertelt je graag meer over de mogelijkheden met (digitale) nieuwsbrieven en e-mail marketing. Mail of bel 06 290 585 93 en maak direct een afspraak.