Communicatieadvies

Weg met dikke rapporten die in de la verdwijnen. U wilt een communicatiespecialist met een slimme, efficiënte én praktische aanpak. Vraag Ellen te Riele als sparringpartner op het gebied van communicatie. De professional die u adviseert bij het opzetten van concreet marketing- en communicatiebeleid. Zowel voor de korte termijn (campagnes) als voor meerjarenplannen (strategisch beleid).

Verder lezen…
SEO Tekstschrijver

SEO staat voor Search Engine Optimization. Mail-me-nu.nl voor aantrekkelijke teksten op basis van goede keywords die aansluiten bij uw doelgroep. Teksten die maken dat uw organisatie beter gevonden wordt. Leesvriendelijke tekst die  raakt of, als u wilt, aanzet tot actie. Ellen schrijft een persbericht waar de redactie wél wat mee doet. Een commerciële mailing die effect heeft en dus z’n geld dubbel en dwars waard is.

Verder lezen…
Trainingen

Al tijdens deze praktische trainingen en workshops krijg je de kriebels om zelf aan de slag te gaan. En dat mag ook want deze ‘lessen’ zitten vol oefeningen en tips zodat je direct ervaart wat er gebeurt als je het zelf moet doen. Dit onder het motto ‘doen is het nieuwe denken’.  
Mail-me-nu.nl voor open training of workshops op maat met blijvend resultaat.

Verder lezen…