SEO Tekstschrijver

SEO Tekstschrijver

Een goede SEO tekst maakt dat jij online, direct vindt waarnaar je op zoek bent. Dat gun je toch ook je eigen gasten en klanten? Dus weg met: 'Welkom op deze website', en weg met de lange inleidingen.  SEO betekent: Search Engine optimization, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Daarmee sluit je direct aan bij dát, wat jouw (potentiële) klant wil lezen.

Voor wie en met welke reden

Mail-me-nu zorgt met SEO tekst dat jouw website beter gevonden wordt. De teksten zijn leesvriendelijk en weten de lezer te boeien. Afhankelijk van je doel, zet je met SEO tekst een klant aan tot actie: Hij gaat bestellen of neemt contact met je op. SEO tekst zorgt voor meer conversie dus. Het schrijven van SEO-tekst vereist een bepaalde manier van denken. Centraal staat steeds de vraag: ‘wat wil mijn doelgroep lezen en hoe schotel ik dat zo aantrekkelijk mogelijk voor?’

SEO tekst voor online platforms volgens Mail-me-nu.nl:

  • Begint bij een goede analyse van jouw doelgroep(en)
  • Laat je klant vinden wat hij zoekt én dat wat jij wilt dat hij moet vinden (gelet op jouw aanbod, voorraad of marge bijvoorbeeld)
  • Is compact, concreet en doelgericht
  • Boeit tot de laatste letter
  • Bevat de juist zoekwoordcombinaties 
  • En… als het nodig is: Sluit af met een duidelijke 'call to action’

Zelf webtekst schrijven

Misschien zeg je; 'dat wil ik zelf leren'! Volg dan de training 'SEO tekst schrijven' van Ellen te Riele.

SEO teksten laten schrijven?

Het vullen van een nieuwe website met SEO teksten is een flinke klus, als je dat allemaal zelf wilt doen. Ik assisteer daar graag bij (deels of volledig). Ook het actualiseren en/of aanvullen van de website doe ik graag (deels of volledig).  Laat Mail-me-nu.nl je partner zijn voor SEO-tekst voor website en social media. Mail of bel 06 290 585 93 en maak direct een afspraak.